Aztec Print Irrugular Kapas Cardigans Hot Sale

$189.00 $9.99
ukuran
warna
beureum ngora
hejo
-
+
$9.99

FAQ:

Q: aya naon Jumlah tracking pikeun item kuring?
A: Sumuhun, urang ngilikan unggal urutan kalawan Jumlah nyukcruk, sarta anjeun bisa ningali staus kiriman dina ramatloka alkana.

Ngabalikeun duit na Balik kawijakan

Mun aya masalah kualitas. kami gé satuju balik atawa ngabalikeun duit nurutkeun kaayaan spésifik.
1.Returns pikeun ngabalikeun duit kudu anjog dina 7 poé tanggal ditampa
2.When anjeun nyieun balik a, punten kaasup catetan jeung ngaran anjeun, alamat, jeung jumlah Cipondoh, Tangerang, katerangan ringkes tina alesan pikeun balik deui ka. Mangga nunjukkeun lamun resep hiji bursa atawa ngabalikeun duit

Sarat jeung Kaayaan pengiriman barang:

All orders will be sent in 1-2 work days after payment is confirmed. shipping time may be delayed due to national holiday only. We try our best to provide you good services. Feel free to contact us if you have any question

Ngabalikeun duit na Sarat jeung Kaayaan Balik deui

Mun aya masalah kualitas. kami gé satuju balik atawa ngabalikeun duit nurutkeun kaayaan spésifik. 1.Returns pikeun ngabalikeun duit kudu anjog dina 7 poé tanggal ditampa 2.When anjeun nyieun balik a, punten kaasup catetan jeung ngaran anjeun, alamat, jeung jumlah Cipondoh, Tangerang, katerangan ringkes tina alesan pikeun balik deui ka. Mangga nunjukkeun lamun resep hiji bursa atawa ngabalikeun duit.

Balanja

Kabéh pesenan bakal dikirim dina poé gawé 1-2 sanggeus mayar anu dikonfirmasi. waktos pengiriman barang nyangsang alatan libur nasional wungkul. Urang coba pangalusna kami nyadiakeun Anjeun layanan alus. Ngarasa Luncat ngahubungan kami lamun gaduh patarosan wae.

Produk nembe ditempo

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!