Raja Ratu 01 Hip-hop Lesmana kaos oblong Hot Sale

$33.00 $6.99
ukuran
warna
bodas
hideung
biru
kulawu
beureum ngora
pink lampu
lampu ungu
héjo lampu
-
+
$6.99

Bahan: Kapas
Pakean Panjang: Biasa
Sleeves Panjang: leungeun baju Short
Kerah: Babak-kerah
Pola Tipe: Print
Gaya: Pantun
Pakét: 1 x kaos oblong

Ieu dijual seperately ku sapotong moal ku set.

Ukuran dijieun nurutkeun baku awéwé AS. Ku kituna mangga meser 1 atanapi 2 ukuranana badag lamun milih pikeun manusa.

Pikeun lalaki, urang kudu hideung, bulao jeung kulawu, nu dicitak 01 raja

Pikeun awéwé, urang kudu pink, pink lampu, bodas, lampu wungu, héjo lampu, nu dicitak 01 ratu

Ngabalikeun duit na Sarat jeung Kaayaan Balik deui

Mun aya masalah kualitas. kami gé satuju balik atawa ngabalikeun duit nurutkeun kaayaan spésifik. 1.Returns pikeun ngabalikeun duit kudu anjog dina 7 poé tanggal ditampa 2.When anjeun nyieun balik a, punten kaasup catetan jeung ngaran anjeun, alamat, jeung jumlah Cipondoh, Tangerang, katerangan ringkes tina alesan pikeun balik deui ka. Mangga nunjukkeun lamun resep hiji bursa atawa ngabalikeun duit.

Balanja

Kabéh pesenan bakal dikirim dina poé gawé 1-2 sanggeus mayar anu dikonfirmasi. waktos pengiriman barang nyangsang alatan libur nasional wungkul. Urang coba pangalusna kami nyadiakeun Anjeun layanan alus. Ngarasa Luncat ngahubungan kami lamun gaduh patarosan wae.

Harita customer

Dumasar pedaran 6 Nulis review hiji

Produk nembe ditempo