Satengah leungeun baju asimétri Patchwork elegan Bodycon Kalong

$500.00 $8.99
ukuran
warna
hideung
bodas
inuman anggur
warna beigi
biru
beureum ngora
koneng
-
+
$8.99

bahan:70% katun, 30% poliéster

Item Tipe: Kaos

Panjangna: mini

Pola Tipe: warna padet

Gaya: fashion, seksi, pihak

Pakét: 1

ukur Manual, 1-3cm simpangan nyaéta dimungkinkeun.

 

 

Ngabalikeun duit na Sarat jeung Kaayaan Balik deui

Mun aya masalah kualitas. kami gé satuju balik atawa ngabalikeun duit nurutkeun kaayaan spésifik. 1.Returns pikeun ngabalikeun duit kudu anjog dina 7 poé tanggal ditampa 2.When anjeun nyieun balik a, punten kaasup catetan jeung ngaran anjeun, alamat, jeung jumlah Cipondoh, Tangerang, katerangan ringkes tina alesan pikeun balik deui ka. Mangga nunjukkeun lamun resep hiji bursa atawa ngabalikeun duit.

Balanja

Kabéh pesenan bakal dikirim dina poé gawé 1-2 sanggeus mayar anu dikonfirmasi. waktos pengiriman barang nyangsang alatan libur nasional wungkul. Urang coba pangalusna kami nyadiakeun Anjeun layanan alus. Ngarasa Luncat ngahubungan kami lamun gaduh patarosan wae.

Produk nembe ditempo

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!