Raja sarta Ratu Jalan Tren Lesmana kaos oblong

$33.00 $6.99
ukuran
warna
bodas
hideung
biru
kulawu
beureum ngora
pink lampu
light purple
héjo lampu
-
+
$6.99

Bahan: Kapas
Pakean Panjang: Biasa
Sleeves Panjang: leungeun baju Short
Kerah: Babak-kerah
Pola Tipe: Print
Gaya: Pantun
Pakét: 1 x kaos oblong

This is sold seperately by piece not by set.

The size is made according to US women standard. So please buy 1 or 2 size bigger if you choose for a man.

For the men, we have black, blue and grey, which are printed 01 king

For the women, we have pink, light pink, white, light purple, light green, which are printed 01 queen

Ngabalikeun duit na Sarat jeung Kaayaan Balik deui

Mun aya masalah kualitas. kami gé satuju balik atawa ngabalikeun duit nurutkeun kaayaan spésifik. 1.Returns pikeun ngabalikeun duit kudu anjog dina 7 poé tanggal ditampa 2.When anjeun nyieun balik a, punten kaasup catetan jeung ngaran anjeun, alamat, jeung jumlah Cipondoh, Tangerang, katerangan ringkes tina alesan pikeun balik deui ka. Mangga nunjukkeun lamun resep hiji bursa atawa ngabalikeun duit.

Balanja

Kabéh pesenan bakal dikirim dina poé gawé 1-2 sanggeus mayar anu dikonfirmasi. waktos pengiriman barang nyangsang alatan libur nasional wungkul. Urang coba pangalusna kami nyadiakeun Anjeun layanan alus. Ngarasa Luncat ngahubungan kami lamun gaduh patarosan wae.

Harita customer

Dumasar 1 review Nulis review hiji

Produk nembe ditempo

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!