Hideung Backless perban Bodycon Kalong

$25.00 $12.99
ukuran
warna
hideung
-
+
$12.99
Bahan: Corduroy
Pakéan Panjang: Mini
Sleeves Panjang: Sleeveless
Kerah: V-kerah
Pola Tipe: warna padet
Gaya: Pantun / Sexy
Pakét: 1 x Kalong

Ngabalikeun duit na Sarat jeung Kaayaan Balik deui

Mun aya masalah kualitas. kami gé satuju balik atawa ngabalikeun duit nurutkeun kaayaan spésifik. 1.Returns pikeun ngabalikeun duit kudu anjog dina 7 poé tanggal ditampa 2.When anjeun nyieun balik a, punten kaasup catetan jeung ngaran anjeun, alamat, jeung jumlah Cipondoh, Tangerang, katerangan ringkes tina alesan pikeun balik deui ka. Mangga nunjukkeun lamun resep hiji bursa atawa ngabalikeun duit.

Balanja

Kabéh pesenan bakal dikirim dina poé gawé 1-2 sanggeus mayar anu dikonfirmasi. waktos pengiriman barang nyangsang alatan libur nasional wungkul. Urang coba pangalusna kami nyadiakeun Anjeun layanan alus. Ngarasa Luncat ngahubungan kami lamun gaduh patarosan wae.

Produk nembe ditempo