Sarat of Service

Wilujeng sumping di Loveofqueen.com. Urang nyadiakeun jasa ka anjeun tunduk kana notices, istilah, jeung kaayaan diatur dina perjangjian ieu (nu "pasatujuan"). Sajaba ti éta, mun anjeun migunakeun sagala jasa Loveofqueen.com (misalna nempatkeun hiji urutan atawa nyuratan panulis review customer), anjeun bakal tunduk kana aturan, tungtunan, kawijakan, istilah, jeung kaayaan lumaku pikeun layanan misalna, sarta aranjeunna diasupkeun ka ieu perjangjian ku rujukan ieu. Loveofqueen.com cadangan hak ngarobah situs ieu sareng istilah jeung kaayaan ieu iraha wae.

 

Ngaksés, browsing, atawa lamun heunteu ngagunakeun loka nunjukkeun kasapukan Kirim ka sadaya istilah jeung kaayaan di pasatujuan ieu. Mangga baca pasatujuan ieu sacara saksama saméméh lajengkeun.

 

Anjeun ngagambarkeun tur nawaran yén anjeun heubeul sahenteuna 18 taun atanapi ngadatangan Loka handapeun pengawasan indung atawa wali. Tunduk kana istilah jeung kaayaan dina pasatujuan ieu, Loveofqueen.com hereby hibah anjeun, revocable, non-transferable sarta non-ekslusif lisénsi bisa laksana pikeun ngakses jeung make Loka ku mintonkeun eta dina panyungsi internét anjeun ukur keur kaperluan balanja keur pribadi item dijual dina loka jeung teu keur sagala pamakéan komérsial atawa make atas nama pihak katilu mana wae, iwal sakumaha kuduna diijinkeun ku Loveofqueen.com sateuacanna. Sagala breach dina pasatujuan ieu wajib hasil dina panyabutan saharita di lisénsi dibales dina ayat ieu tanpa aya bewara ka anjeun.

 

Iwal sakumaha diijinkeun dina ayat di luhur, Anjeun bisa jadi teu baranahan, ngadistribusikaeun, tampilan, ngajual, ngajakan, ngirimkeun, nyieun karya turunan ti, narjamahkeun, ngaropéa, ngabalikeun-insinyur, ngaleupas, dekompilasi atawa lamun heunteu mangpaatkeun Loka ieu atawa nyangkokkeun sabagian deui iwal dinyatakeun diijinkeun ku Loveofqueen.com dina tulisan. Anjeun bisa jadi teu ngadamel sagala pamakéan komérsial di salah sahiji informasi disadiakeun dina Loka atanapi ngadamel sagala pamakéan Loka pikeun kapentingan bisnis sejen iwal eksplisit diijinkeun ku Loveofqueen.com sateuacanna. Loveofqueen.com cadangan hak ingkar jasa, nungtungan rekening, sarta / atawa ngabolaykeun pemesanan di kawijaksanaan na, kaasup, tanpa watesan, lamun Loveofqueen.com percaya yén ngalaksanakeun customer ngalanggar hukum nu manglaku atawa anu ngabahayakeun pikeun kapentingan Loveofqueen.com urang.

 

Anjeun teu kudu unggah ka, ngadistribusikaeun, atawa lamun heunteu nyebarkeun ngaliwatan Loka ieu sagala Kandungan, informasi, atanapi bahan sejenna anu (a) ngalanggar atanapi infringes nu hak cipta, patén-patén, dagang, layanan tanda, Rahasia dagang, atanapi hak proprietary sejenna tina sagala baé; (B) nyaeta libelous, ngancam, fitnah, jorang, sopan, porno, atawa bisa masihan naékna sagala liability sipil atawa kriminal dina AS atawa hukum internasional; atawa (c) ngawengku sagala bug, virus, cacing, lawang bubu, kuda Trojan atawa kode ngabahayakeun séjén atawa sipat. Loveofqueen.com bisa napelkeun anjeun sandi jeung akun idéntifikasi ngaktipkeun anjeun pikeun ngakses jeung make porsi tangtu Loka ieu. Unggal waktos Anjeun ngagunakeun sandi atawa idéntifikasi, anjeun bakal dianggap bisa otorisasi pikeun ngakses jeung make Loka dina luhur konsisten kalayan istilah jeung kaayaan dina pasatujuan ieu, sarta Loveofqueen.com boga kawajiban pikeun nalungtik otorisasina atanapi sumber sagala aksés misalna atanapi ngamangpaatkeun loka éta.

 

Anjeun bakal solely jawab sagala aksés ka na pamakéan loka ieu ku saha ngagunakeun sandi sarta idéntifikasi asalna ditugaskeun ka anjeun naha atanapi henteu aksés misalna mun sarta pamakéan loka ieu sabenerna otorisasi ku anjeun, kaasup tanpa watesan, kabeh komunikasi jeung transmisi sarta sakabeh kawajiban (kaasup, tanpa watesan, kawajiban finansial) ditanggung ngaliwatan aksés atawa pamakéan misalna. Anjeun solely jawab mayungan kaamanan sarta karusiahan tina sandi sarta idéntifikasi ditugaskeun ka anjeun. Anjeun bakal geuwat ngabéjaan Loveofqueen.com tina sagala pamakéan diidinan tina sandi anjeun atanapi idéntifikasi atawa breach séjén atawa kaancam breach kaamanan ieu Loka urang. Saatos ngadaptar, anjeun bakal nampa buletin kami kalayan informasi ngeunaan jualan, kupon, sarta promosi husus. Anjeun tiasa unsubscribe ku ngagunakeun link ti sagala newsletter email atanapi pribadi langganan Default ngalanggan netepkeun sanggeus asup. Anjeun Newsletter pikeun Pamaké geus didaptarkeun.

 

LoveofqueenAkun pamaké

 

Anjeun ngajamin yén kiriman anjeun, dina sadayana atawa sabagian, anu jelas tur haratis ngeunaan sagala IP ngalanggar katuhu, sengketa atanapi klaim pihak katilu. Loveofqueen.com nganggap euweuh liability pikeun sagala nyalahgunakeun hak cipta atawa lain hakna pihak katilu ku anjeun. Anjeun migawe kana pertahanan keur na indemnify kana sponsor ngalawan sagala karugian akibat alatan pamakéan éntri keur kaperluan nanaon.

 

Harita na Koméntar

 

Iwal sakumaha disebutkeun disadiakeun nguap dina pasatujuan ieu atawa dina situs, sagala hal anu anjeun ngalebetkeun atanapi pos ka situs jeung / atawa nyadiakeun Loveofqueen.com, kaasup, tanpa watesan, gagasan, nyaho-kumaha, téhnik, patarosan, ulasan, komentar, jeung saran (koléktif, "kiriman") geus sarta baris diolah jadi non-rahasia na nonproprietary, sarta ku ngirimkeun atawa posting, Anjeun satuju irrevocably lisénsi asupna tur sagala hak IP patali thereto (kaasup hak moral kayaning Pangarang katuhu) jeung Loveofqueen.com tanpa muatan na Loveofqueen.com wajib ngabogaan hak royalti-gratis, di sakuliah dunya, poverty, irrevocable, sarta transferable ngagunakeun, salinan, ngadistribusikaeun, tampilan, nyebarkeun, nedunan, ngajual, ngajakan, ngirimkeun, adaptasi, nyieun karya turunan ti kiriman misalna ku cara naon baé jeung dina bentuk naon, sarta pikeun narjamahkeun, ngaropéa, ngabalikeun-insinyur, ngaleupas, atawa dekompilasi kiriman misalna. Kabéh kiriman wajib otomatis jadi milik budi jeung ekslusif of Loveofqueen.com sarta wajib teu balik ka maneh jeung anjeun satuju teu ngangkat wae sengketa di sambungan kalayan sagala pamakéan asupna ku Loveofqueen.com kapayunna.

 

Anjeun ngajamin yén kiriman anjeun, dina sadayana atawa sabagian, anu jelas tur haratis ngeunaan sagala IP ngalanggar katuhu, sengketa atanapi klaim pihak katilu. Loveofqueen.com nganggap euweuh liability pikeun sagala nyalahgunakeun hak cipta atawa lain hakna pihak katilu ku anjeun. Anjeun migawe kana pertahanan keur na indemnify kana sponsor ngalawan sagala karugian akibat alatan pamakéan éntri keur kaperluan nanaon.

 

Salian hak lumaku pikeun kaluman naon, nalika anjeun masangkeun komentar atanapi ulasan pikeun loka, Anjeun ogé ngabulkeun Loveofqueen.com hak nganggo nami nu ngalebetkeun kalayan sagala review, comment, atawa Kandungan sejen, lamun sagala, dina sambungan kalawan review misalna, comment, atawa eusi lianna. Anjeun ngagambarkeun tur nawaran nu sorangan atawa lamun heunteu ngadalikeun sakabéh hak kana ulasan, komentar, jeung Kandungan séjén nu masangkeun dina situs ieu sareng nu dipakéna ulasan anjeun, komentar, atawa Kandungan lianna ku Loveofqueen.com moal ngalanggar kana atanapi ngalanggar hak pihak katilu mana wae. Anjeun teu wajib nganggo alamat e-mail palsu, pretend janten batur lian ti diri, atawa lamun heunteu mislead Loveofqueen.com atanapi pihak katilu saperti ka asal wae kiriman atawa Kandungan. Loveofqueen.com meureun, tapi wajib teu obligated ngaleupaskeun atawa ngédit sagala kiriman (kaasup komentar atanapi ulasan) pikeun alesan nanaon.

 

urutan Cancelation

 

Konsumén bisa ngabolaykeun urutan maranéhanana di kapan saméméh pengiriman barang; mangga buka kami Pitulung & FAQatawa taros Kami

Sanajan kitu, sakali ordo geus dispatched, urutan anu teu bisa jadi batal, robah, atawa refunded. Kana resi iket, urangKabijakan pamulangan. asalna kana pangaruh.

 

Kotamadya Sukabumi ti Cina

 

Di Loveofqueen sadayana Kotamadya Sukabumi dikirim ti Cina jeung anu Pangiriman Kawajiban unpaid. Akibatna, sagala na sagala adat atanapi tugas impor anu boga muatan sakali matak ngahontal nagara tujuan na. Mun sagala, biaya ieu kudu dibayar ku konsumén. Kedah konsumén ingkar iket alatan tugas impor atawa pajeg, maranéhna butuh liability pinuh pikeun sakabéh biaya aub dina prosés. Alatan aturan adat, mangga dicatet yén Loveofqueen moal bisa nepi ka dibewarakeun item dibeuli sakumaha kado atawa daptar jumlah leuwih handap tina nu harga produk sabenerna.

 

Kode customer of Sarat jeung Kaayaan Laku

 

Di Loveofqueen kapuasan customer is priority.We luhureun urang narékahan pikeun ngajawab sagala masalah konsumén dina cara profésional sarta hade hatena. Najan kitu, urang moal sabar wae kabiasaan unacceptable atanapi alesan arah Service Palanggan anggota Tim urang.

 

kabiasaan unacceptable diarahkeun ka arah staf Service Palanggan atanapi Loveofqueen mungkin, contona, kaasup salah sahiji di handap:

 

-Aggressive, kasar tur ngancam kabiasaan. Contona, di antarana: naon na sagala ancaman langsung atanapi tersirat dina sagala channel komunikasi; basa intimidating; nyiksa pribadi tur lisan; sexist, rasialis, homophobic, atawa derogatory qur'an; rudeness; pernyataan radang; swearing; jeung dugaan unsubstantiated.

 

-Persistently nyieun habitually nungtut atanapi keluhan vexatious, sanajan zat sanggeus kungsi kajawab pinuh; kitu, repeating keluhan persisting sanajan solusi lumrah tur adil keur ditawarkeun luyu jeung kawijakan urang.

 

-Asking, expecting atawa nungtut staf mun breach ngadegkeun tungtunan kawijakan parusahaan, misalna jumlah ngabalikeun duit, waktu-pigura, santunan husus, jsb .; kitu, néangan hiji hasilna unrealistic saluareun ruang lingkup kawijakan sarta prosedur urang sorangan. Sacara standar, jumlah ngabalikeun duit moal bisa ngaleuwihan jumlah urutan aslina modal pikeun Loveofqueen.

 

-Repeatedly ngarobah sipat (atawa fokus) tina hiji keluhan atawa hasilna dipikahayang, bagian jalan, sanggeus respon formal geus disadiakeun.

 

Jumlah -Excessive of keluhan dibandingkeun jeung total sajarah nilai pameseran.

 

For kitu kalakuan kitu, complainants bisa jadi disarankan sarta resmi dibere beja di handap: 

basa -Their dianggap karasa kasar, ngancam, sarta kaluar liwat unacceptable.

 

-They kedah refrain tina ngagunakeun basa kitu, tindakan keur nyingsieunan, jeung ancaman.

 

-There bakal euweuh bursa salajengna ngeunaan susuratan dina perkara lamun aranjeunna persist kalawan kabiasaan ieu.

 

-Loveofqueen cadangan hak euweuh nampi pesenan ti customer kapayunna tanpa aya bewara salajengna.

prosés Escalation keluhan

 

Ngawadul Prosés Escalation

proses ieu manglaku mastikeun pikeun isu Service Palanggan. Pikeun isu légal misah kayaning hak cipta, mangga nempo kaca légal kamiIeuh.

 

Mun nasabah geus sugema ku solusi ditawarkeun ku Service Palanggan urang, nasabah bisa ngahubungan Megapolitan tiket urang ku ngirimkeun tiket anyar dina "ngalebetkeun keluhan formal" bagian saperti kieu:

 

Contact us> Nepikeun tiket> Pilih Rek & balik> Nepikeun keluhan formal

Urang baris ngabales sagala keluhan dina jam 24 iwal dina weekends jeung libur umum.

 

Copyright

 

Sakabéh tulisan, grafik, foto atanapi Gambar sanésna, ikon tombol, klip audio, logos, slogan, ngaran dagang atawa software Kecap sarta eusi lianna dina ramatloka ngeunaan Loveofqueen.com (koléktif, "Kandungan"), milik éksklusif pikeun Loveofqueen.com atawa eusi suppliers na luyu. Anjeun teu bisa make, baranahan, salinan, ngaropéa, ngirimkeun, tampilan, nyebarkeun, ngajual, lisénsi, masarakat awam nedunan, ngadistribusikaeun atanapi komersil mangpaatkeun salah sahiji eusi atawa disebutkeun dispose tina salah sahiji Kandungan dina cara anu henteu diijinkeun ku Loveofqueen.com, tanpa idin ditulis saméméh express Loveofqueen.com urang. Pamakéan pertambangan data, robot, atawa ngumpul data na ékstraksi parabot sarupa on Loveofqueen.com ogé pamakéan dagang Loveofqueen.com atawa tanda jasa di meta-tag mastikeun dilarang. Anjeun bisa nempo sarta ngagunakeun Kandungan hijina pikeun informasi pribadi anjeun jeung balanja jeung susunan dina loka jeung euweuh Tujuan lianna. Kumpulan, susunan, sarta assembly sadaya eusi dina situs ieu (nu "Kompilasi") milik éksklusif pikeun Loveofqueen.com. Anjeun teu bisa make Kandungan atanapi Kompilasi Loveofqueen.com di mana wae manner nu disparages atanapi discredits Loveofqueen.com atanapi sagala cara anu gampang ngakibatkeun kabingungan atawa palanggaran sagala hukum atawa aturan anu lumaku. Sakabéh software dipaké dina Loka ieu (nu "Software") mangrupakeun hak milik Loveofqueen.com jeung / atawa Software suppliers na. Kandungan, nu Kompilasi jeung Software anu sadayana ditangtayungan handapeun kaayaan, hukum hak cipta nasional jeung internasional. Sadaya hak nu teu kaserat nu ditangtayungan ku Loveofqueen.com. Violators bakal prosecuted ka extent pinuh ku hukum.

 

Loveofqueen.com sadar jeung ngahormat sadayana hak cipta na dagang. Salaku misalna, sagala pamakéan tina televisi, gambar gerak, musik, festival pilem atawa ngaran sejen atawa judul boga sambungan kana Loveofqueen.com na anu budi sipat tina Panyekel hak cipta dagang atawa mérek dagang. dresses kami anu diideuan ku gaya selebritis sarta mangrupakeun recreations kami tina item urang dipaké ku selebriti dina nempokeun tipi favorit anjeun jeung karpét beureum, kumaha aranjeunna teu otorisasi, endorsed ku, atawa dihubungkeun jeung nempokeun ieu sagala cara tur teu dimaksudkan sakumaha palanggaran tina sagala mérek dagang atawa hak cipta didaptarkeun.

 

Intelektual Harta ngalanggar Sarat jeung Kaayaan

 

Éta kawijakan Loveofqueen.com nyandak Peta luyu mana perlu uphold jeung ngakuan sakabeh Nagara relevan, Federal jeung hukum International di sambungan kalayan bahan anu ngaku jadi infringing wae dagang, hak cipta, patén sarta kabeh atawa hukum intelektual séjén . Mun anjeun hiji boga hak cipta intelektual jeung anjeun yakin yén Loveofqueen.com sells, nawarkeun pikeun dijual, atawa ngajadikeun barang sarta / atawa jasa anu ngalanggar hak cipta intelektual anjeun sadia, teras ngirim inpo di handap di entirety -na pikeun [Surélék ditangtayungan]

 

émbaran diperlukeun

 

  1. Hiji signature éléktronik atawa fisik baé otorisasi meta atas nama nu boga hiji ekslusif anu disangka infringed;
    2. A pedaran karya disangka infringing atawa bahan;
    3. A pedaran mana bahan disangka infringing perenahna dina loka (produk (s) URL);
    4. Émbaran alesan cukup pikeun ngawenangkeun kami ngahubungan anjeun, kayaning alamat, nomer telepon jeung e-mail alamat anjeun;
    5. Hiji pernyataan ku anjeun nu boga iman kapercayaan alus yén pamakéan dibantah tina bahan henteu otorisasi ku hak cipta atawa boga katuhu proprietary sejen, agén na, atawa hukum;
    6. Idéntifikasi sahiji hak cipta intelektual nu ngaku aya infringed ku Website (misalna "xyz hak cipta", "ABC dagang, Reg No. 123456, didaptarkeun 1 / 1 / 04.", Jsb);
    7. Hiji pernyataan ku anjeun yén informasi luhur sareng bewara anu akurat, jeung di handapeun pinalti tina sumpah palsu, nu mangrupakeun nu boga hak cipta atanapi otorisasi meta atas nama nu boga anu katuhu ekslusif anu disangka infringed.

 

Terminasi jeung Pangaruh terminasi

 

Salian sagala remedies légal atanapi adil sejen, Loveofqueen.com mungkin, tanpa aya bewara saméméh anjeun, geuwat nungtungan pasatujuan atawa nyabut wae atawa sakabéh hak anjeun dibales dina pasatujuan ieu. Kana sagala terminasi dina pasatujuan ieu, anjeun bakal geuwat cease sagala aksés ka na pamakéan loka jeung Loveofqueen.com wajib, sajaba sagala remedies légal atanapi adil sejen, geuwat nyabut sakabéh sandi (s), sarta idéntifikasi akun dikaluarkeun ka anjeun tur mungkir aksés anjeun sarta pamakéan Loka ieu sadayana atawa sabagian. Sagala terminasi dina pasatujuan teu wajib mangaruhan hak masing-masing sareng kawajiban (kaasup tanpa watesan, kawajiban mayar) ti pihak timbul méméh tanggal terminasi. /

 

Bantahan jeung watesan ngeunaan Liability

 

Iwal sakumaha disebutkeun disadiakeun dina istilah baku tina diobral anu ngatur sami unggal produk dina situs ieu, situs ieu, nu produk ditawarkeun pikeun dijual ka dinya jeung transaksi dipigawé ngaliwatan eta anu disadiakeun ku Loveofqueen.com on hiji "salaku geus" dasar . Loveofqueen.com ngajadikeun aya presentasi atanapi HARANSI nanaon nu, express atanapi tersirat, sakumaha keur operasi situs atawa informasi, eusi, bahan, atanapi produk kaasup kana situs ieu kajaba sakumaha disadiakeun di dieu pikeun extent pinuh diidinan ku hukum nu manglaku, Loveofqueen.com disclaims sadayana HARANSI, express atanapi tersirat, kaasup tapi teu diwatesan ka, HARANSI tersirat of merchantability jeung kabugaran pikeun integrasi tujuan, noninfringement, judul, enjoyment sepi, akurasi data, sarta sistem nu tangtu. situs ieu bisa ngawengku akurat, kasalahan atawa kasalahan panulisan. Loveofqueen.com henteu ngajamin yén eusi nu bakal uniterrupted atawa kasalahan gratis. Pikeun extent maksimum diijinkeun ku hukum, Loveofqueen.com moal moal nanggungjawaban kana sadaya kanggo sagala Karuksakan nanaon nu timbul tina pamakéan loka ieu, kaasup tapi teu diwatesan ka, Karuksakan incidental, punitive, exemplary, husus, atawa consequential langsung. Pikeun extent maksimum diijinkeun ku hukum nu manglaku, total liability Loveofqueen.com urang ka anjeun keur naon Karuksakan (paduli yayasan pikeun aksi) teu kudu ngaleuwihan di agrégat ti jumlah waragad sabenerna dibayar ku anjeun Loveofqueen.com salila bulan langsung harita kalakuan disangka méré naékna liability Loveofqueen.com urang.

 

urutan ditampa

 

Perhatikeun yén meureun aya pesenan tangtu yén kami bisa nampa sarta kudu ngabolaykeun. Loveofqueen.com cadangan nu katuhu, dina kawijaksanaan budi, mun ingkar atawa ngabolaykeun urutan sagala pikeun alesan nanaon. Sababaraha kaayaan anu bisa hasil dina urutan Anjeun keur dibolaykeun kaasup watesan dina kuantitas aya keur meuli, kakirangleresan atawa kasalahan dina produk atanapi bedah informasi, atanapi masalah nu diidentipikasi ku kiridit na panipuan departemén dijauhkeun urang. Urang ogé bisa jadi merlukeun verifications tambahan atawa informasi saméméh narima urutan nanaon. Urang wartosan iyeu maneh lamun kabeh atawa nyangkokkeun sabagian urutan anjeun dibatalkeun atawa lamun informasi tambahan anu diperlukeun pikeun nampa urutan Anjeun.

 

Loveofqueen teu jawab deliveries telat keur kali husus, kayaning birthdays, atawa acara lianna. Urang ajak konsumén pikeun nempatkeun urutan maranéhanana sateuacanna pikeun mastikeun aya cukup waktu pikeun nampa item maranéhanana.

 

Kami geus informed konsumén urang usum Natal puncak sateuacanna via spanduk jeung buletin, jeung ditawarkeun bongbolongan pikeun titimangsa urutan na pengiriman barang final padika keur jaman ieu. Bisa kituna henteu dilaksanakeun jawab lamun hiji item teu sumping dina waktu keur Christmas.

 

Kabéh pesenan dilaporkeun salaku "dikirimkeun" ku pausahaan ongkos anu dianggap dikirimkeun. Loveofqueen teu bisa dijieun makéna non pangiriman dina hal ieu.

 

rekening pamaké

 

Pikeun kasalametan jeung kaamanan, unggal customer nu diwenangkeun pikeun nyieun ngan hiji akun kadaptar sacara standar. Pikeun nasabah anu nyobian nyieun sababaraha akun, Loveofqueen cadangan hak numpurkeun rekening tanpa aya bewara salajengna.

 

Duanana pihak satuju yén, handap urutan dispatch, angkot teh budi tanggung jawab parusahaan logistik ti pihak katilu. Salila tahap ieu, kapamilikan pinuh sahiji produk (s) milik meuli; kabéh liability pakait jeung resiko salila angkutan bakal ditanggung ku meuli.

 

Kasalahan panulisan

 

Bari Loveofqueen.com strives nyadiakeun produk akurat jeung informasi bedah, bedah atawa kasalahan panulisan bisa lumangsung. Loveofqueen.com teu tiasa ngonfirmasi harga hiji item nepi sanggeus anjeun mesen. Dina acara anu hiji item kadaptar dina hiji harga lepat atanapi kalayan informasi lepat alatan kasalahan dina bedah atawa produk informasi, Loveofqueen.com wajib boga hak, dina kawijaksanaan budi urang, nepi ka ingkar atawa ngabolaykeun sagala pesenan ditempatkeun pikeun item éta. Dina acara anu hiji item nya mis-dibanderol, Loveofqueen.com mungkin, di kawijaksanaan urang, boh ngahubungan nuhun parentah atanapi ngabolaykeun urutan anjeun sarta ngabéjaan tina pembatalan misalna.

 

Bedah di currencies Béda

 

Bedah produk dijual ku Loveofqueen.com dumasar kana angka diitung dina AS dollar (AS $). Harga ditingal dina currencies séjén nu dikonvérsi tina dollar AS nurutkeun paling nepi ka ongkos konversi titimangsa. Alatan fluctuating nilai mata uang, harga ditampilkeun dina pecahan-AS non tina mata uang dina Loka, lian ti dina kaca produk individual, bisa jadi nu paling ayeuna. Wewengkon tina Loka mana pecahan non-AS tina mata uang bisa jadi taliti kaasup tapi teu diwatesan ka, spanduk promosi, kaca promosi, sarta informasi dina kaca kategori produk. Harga dipintonkeun dina hiji halaman produk individual, paduli denomination mata uang, nyaéta harga ayeuna anjeun makéna mayar mun Loveofqueen.com, kaasup pengiriman barang.

 

Loveofqueen boga pangaweruh, sarta teu jawab, sagala biaya bank tambahan atawa waragad Nilai tukeur nu ngeusi batre ku bank ngaluarkeun atawa panyadia pembayaran pihak katilu. waragad ieu solely konsumén tanggungjawab jeung moal reimbursed ku Loveofqueen.

 

arbitrasi

 

Dimana pihak kalah ka settle sengketa dina 30 poé sanggeus sengketa sapertos lumangsung, maranéhna satuju ngalebetkeun sengketa misalna mun Cina Selatan International Komisi Perekonomian sarta Trade arbitrase (nu "SCIA") pikeun arbitrase nu bakal dilakukeun luyu jeung aturan arbitrase KPK di pangaruh dina waktu ngalamar arbitrase. The panghargaan arbitral anu final sarta mengikat kana duanana pihak.

 

Hukum lumaku

 

kaayaan ieu diatur ku na ditaksir éksklusif di handapeun hukum Cina tanpa hal mun bentrok sahiji prinsip hukum.

 

Sponsor

 

situs ieu bisa ngandung tumbu ka situs séjén dina Internet nu dipiboga jeung dioperasikeun ku pihak katilu. Anjeun ngaku yén Loveofqueen.com teu jawab operasi atanapi eusi ayana dina atawa liwat sagala situs misalna.

 

Balanja

 

kapal Loveofqueen ti gudang béda. Pikeun pesenan kalawan leuwih ti item, urang bisa dibeulah urutan anjeun kana sababaraha bungkusan nurutkeun kadar stock dina kawijaksanaan urang sorangan pikeun émbaran leuwih lengkep mangga parios istilah urang jeung conditions.Thank nuhun pamahaman anjeun.

 

Loveofqueen niatna ngajak sakabeh nasabah mésér ongkos asuransi salila Checkout nu. Ieu ensures yén lamun aya masalah naon dina mangsa proses pangiriman anu Loveofqueen bakal dikirim Anjeun produk anu sarua haratis. Mun item janten sadia urang nawiskeun Anjeun pilihan ngabalikeun duit alternatif.

 

Tarekat anu teu boga asuransi pengiriman barang moal jadi tanggung jawab Loveofqueen dina acara nu aya hiji masalah dina mangsa proses pengiriman barang.

 

Naon nu pesenan customer is naon urang ngilikan. Urang teu bisa dicekel makéna pikeun nasabah narima item salah lamun maranéhna ditempatkeun dina urutan salah.

 

Mun pangiriman hiji gagal pikeun sagala alesan jeung alamat dikirim ka éta alamatna bener sakumaha disadiakeun ku nasabah, Loveofqueen teu bisa dicekel makéna lamun pakét keur balik ka kami.

 

Kotamadya Sukabumi ti Cina

 

Di Loveofqueen sadayana Kotamadya Sukabumi dikirim ti Cina jeung anu dikirimkeun tugas unpaid. Akibatna, sagala na sagala adat atanapi tugas impor anu boga muatan sakali matak ngahontal nagara tujuan na. Mun sagala, biaya ieu kudu dibayar ku konsumén. Kedah konsumén ingkar iket alatan tugas impor atawa pajeg, maranéhna butuh liability pinuh pikeun sakabéh biaya aub dina prosés. Alatan aturan adat, mangga dicatet yén Loveofqueen moal bisa nepi ka dibewarakeun item dibeuli sakumaha kado atawa daptar jumlah leuwih handap tina nu harga produk sabenerna.

 

remedies

 

Anjeun satuju yen ubar Loveofqueen.com urang di hukum pikeun sagala breach sabenerna atawa kaancam dina pasatujuan ieu bakal inadequate sarta yén Loveofqueen.com bakal dijudulan kinerja husus atawa relief injunctive, atawa duanana, sajaba sagala Karuksakan anu Loveofqueen.com bisa jadi jum'atan dijudulan cageur bareng jeung expenses lumrah bentuk salah sahiji resolusi sengketa, kaasup, tanpa watesan, waragad attorneys '.

 

Taya katuhu atawa ubar tina Loveofqueen.com bakal jadi ekslusif tina sagala sejen, naha di hukum atawa di equity, kaasup, tanpa watesan, Karuksakan injunctive lega, waragad sarta expenses attorneys '.

 

Taya conto tina waiver ku Loveofqueen.com hak na atanapi remedies handapeun istilah jeung kaayaan ieu wajib imply kawajiban naon mun dibere naon nu sarupa, kahareup atawa waiver lianna.

 

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!