Ngabalikeun duit na Sarat jeung Kaayaan Balik deui

Mun aya masalah kualitas. kami gé satuju balik atawa ngabalikeun duit nurutkeun kaayaan spésifik.

1.Returns pikeun ngabalikeun duit kudu anjog dina 7 poé tanggal ditampa

2.When you making a return, please include a note with your name, address, and Item number, a brief explanation of the reason for the return. Please indicate if you prefer an exchange or refund.

Balanja

Kabéh pesenan bakal dikirim dina poé gawé 1-2 sanggeus mayar anu dikonfirmasi. waktos pengiriman barang nyangsang alatan libur nasional wungkul. Urang coba pangalusna kami nyadiakeun Anjeun layanan alus. Ngarasa Luncat ngahubungan kami lamun gaduh patarosan wae.

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!