Jaminan na mulih

Di Loveofqueen, kapuasan customer is salawasna prioritas luhureun urang.

Kami dedicated Control Quality na jaminan Quality Teams bakal mariksa barang anjeun saméméh pengiriman barang. kualitas produk urang dijamin. Najan kitu, anjeun kudu taliti tur akurat pariksa ukuranana anjeun saméméh meuli. Mangga bageur nawaran reureuh di nuduhkeun kana grafik ukuranana dina kaca produk.

 

Mun anjeun teu puas ku komponen nu nampi, urang bisa kalayan gampang ngatur hiji bursa atawa ngabalikeun duit keur anjeun. Kami di dieu pikeun mantuan! Mangga ngarasa Luncat ka ngalebetkeun tikét hiji lamun boga masalah naon jeung urutan anjeun!

 

30 Poé mulih Rek

Konsumén bisa ngahubungan kami dina 30 poé narima item nu dimaksud. Upami anjeun geus nampa hiji item cacad atawa ruksak, ukuran salah atawa produk salah, mangga ngahubungan kami geuwattaros Kami.

 

Kumaha Ngahontal Us

Buka kami taros Kami Kaca sarta ngajelaskeun masalah dina jéntré, kaasup alesan mulang, babarengan jeung angka urutan anjeun sarta jumlah produk SKU. Pikeun cacad, lepat atanapi henteu item sakumaha ditétélakeun, mangga ngirim kami gambar jelas atanapi video ti masalah.

Leyuran kami:

1. Tanggung jawab Loveofqueen urang:

Mun parusahaan urang téh jawab masalah, urang bakal ngidinan mulang ka gudang urang pikeun ngabalikeun duit atawa hiji bursa.

Sakali kami nampi item eta, urang bakal ngabalikeun duit dina pinuh harga produk aslina tur pengiriman barang na atawa resend haratis gaganti di expense urang. Leyuran ieu ngan lamun Loveofqueen mangrupakeun tanggung jawab ongkos nu salah item / ukuranana.

 

tanggung jawab 2.Customer urang

Mun nasabah geus maréntahkeun hiji ukuran lepat, produk atawa ngan saukur hayang tukeur item eta, urang oge bisa ngidinan balik a.

Dina hal ieu, nasabah bakal jawab fee pengiriman barang duanana cara (mun ti gudang kami) pikeun hiji bursa. Mun nasabah pilih ngabalikeun duit a, urang bakal ngabalikeun duit harga produk aslina. Kabéh sarta waragad pengiriman barang naon baé anu non-refundable.

 

catetan tambahan ngeunaan Rek

Kabéh mulih kudu mimiti jadi disatujuan ku Tim layanan palanggan kami; lamun disatujuan, anjeun bakal disadiakeun kalawan formulir RMA. Item balik tanpa formulir RMA moal ditarima.

Sadaya item balik kudu brand kaayaan anyar, henteu kapake / unworn, unwashed, datangna jeung sakabeh tag aslina na bungkusan aslina maranéhanana.

Mun nasabah requests ngabalikeun duit a, urang bakal ngabalikeun duit biaya produk aslina kana narima item balik. Sakabéh waragad pengiriman barang ka balik item eta, jeung waragad pengiriman barang aslina, nu non-refundable.

Simkuring teu nampa mulih on intimates, swimwear, lingerie tur kageulisan barang, atawa barang potongan. iwal customer a narima item salah atawa item ieu faulty.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!