loveofqueen.com respects the privacy of our visitors/customers, which is important to us. We take your online safety seriously. To better serve you and make you clearly understand your information at our site, we explain our privacy policy below.

1.The informasi urang kumpulkeun
Loveofqueen believes it's important for you to know what types of information we collect when you use our site. The information includes Email, Name, Company Name, Street Address, Post Code, City, Country, Telephone Number, Password and so on. We collect this information in several different ways, to begin with, we use cookies that are needed to compile aggregated non-personally identifiable information about the visitors to our web site. Personally identifiable information consists of information that is unique to you, such as credit card numbers and bank account numbers.

2.The pamakéan inpormasi
Mantuan nyieun Loka ieu gampang pikeun anjeun ngagunakeun ku teu ngabogaan asupkeun inpo leuwih ti sakali.
Mantuan Anjeun gancang manggihan informasi, produk, sarta jasa.
Mantuan kami nyieun eusi on Loka ieu anu mangrupakeun paling relevan ka anjeun.
Mere tanda ka Anjeun informasi anyar, produk, sarta jasa anu kami nawiskeun.
Pendaptaran tur nyusun:
Salila pendaptaran, Anjeun bakal ditanya nyadiakeun kami angka ngaran, pengiriman barang jeung tagihan alamat, nomer telepon, alamat surélék tur kartu kiridit Anjeun. Sajaba ti éta, urang ogé bisa nanya keur nagara anjeun ku kituna urang tiasa sasuai jeung hukum jeung peraturan lumaku. jenis ieu inpormasi pribadi anu dipake keur kaperluan tagihan, pikeun minuhan pesenan anjeun, pikeun ngahubung sareng anjeun ngeunaan urutan anjeun sarta situs kami, sarta pikeun tujuan pamasaran internal. Mun urang sapatemon masalah nalika ngolah urutan anjeun, urang bisa make inpo pribadi Anjeun nyadiakeun kami kalawan ngahubungan anjeun.
Email alamat:
Anjeun kedah ngadaptar rekening pikeun nempatkeun hiji urutan kalawan kami sarta pikeun nampa notices promosi gratis. Urang bakal ngabéjaan lamun urang nampa hiji merk anyar, atanapi gaya produk anyar kudu ngadaptarkeun newsletter email urang. partisipasi anjeun dina kontes anu sagemblengna sukarela, jeung anjeun bisa milih naha pikeun ilubiung na nyingkab informasi relevan keur urang.

3. Kaamanan privasi
Simkuring moal ngajual (atawa dagang atawa nyewa) informasi diwanoh pribadi ka pausahaan séjén salaku bagian tangtu biasa urang tina bisnis. Kami nganggo panganyarna dina téhnologi enkripsi, sarta sakabéh pagawé urang asup hiji perjangjian karusiahan yén forbids aranjeunna ti disclosing informasi nu patali jeung customer wae swasta pikeun individu atawa badan lianna.


Jenis email anjeun ngirim ka nasabah?
Urang ngirim eusi email ka konsumén urang nu mungkin kaasup handap:
Mesen informasi, konfirmasi pamayaran, iber pengiriman barang, mesen ngolah apdet, poéna mingguan, promosi husus, sarta kagiatan anu ogé ngawengku kompetisi jeung giveaways.


Kumaha kuring unsubscribe?
Anjeun tiasa unsubscribe iraha wae ku cara ngagunakeun link lokasina di handap wae newsletter surélék.

Catetan:Saatos ngadaptar hiji akun, anjeun bakal nampa buletin mingguan kami featuring informasi ngeunaan poéna ekslusif, diskon husus, kupon bébas, sarta promosi themed.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!