Kumaha carana abdi tiasa mayar kalayan kartu kiridit lamun kuring teu boga paypal?

1.On kaca karanjang Anjeun, klik "Kartu Kredit bayar via PayPal".

2.Fill di alamat lengkep anjeun, ongkos informasi. sarta Mangga cobian sangkan salaku lengkep salaku kamungkinan. PO alamat kotak teu dianjurkeun.

3.Choose paypal and click "complete order".

3 Klik tombol "Mayar ku Kredit atawa kartu debit"

4 Pilih nagara bank Anjeun

5 Teras Anjeun tiasa mayar kalayan kartu kiridit Anjeun

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!