Kumaha carana abdi tiasa mayar kalayan kartu kiridit lamun kuring teu boga paypal?

1.On kaca karanjang Anjeun, klik "Kartu Kredit bayar via PayPal".

2.Fill di alamat lengkep anjeun, ongkos informasi. sarta Mangga cobian sangkan salaku lengkep salaku kamungkinan. PO alamat kotak teu dianjurkeun.

 

3.Choose paypal teras klik "urutan lengkep".

 

3 Klik tombol "Mayar ku Kredit atawa kartu debit"

4 Pilih nagara bank Anjeun

5 Teras Anjeun tiasa mayar kalayan kartu kiridit Anjeun

 

 

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!