Jandela légal

Bewara na Sarat jeung Kaayaan Takedown of Loveofqueen

Loveofqueen operates in good faith. The purpose of this policy is to protect the associated Intellectual Property Rights (IPR) of third parties as well as those of our customers. We will respond quickly and efficiently to notices of alleged IPR infringement.

However,Loveofqueen requires your help to identify potentially IPR infringing items. As intellectual property owners are responsible for protecting their own IP and Loveofqueen does not claim to hold legal expertise on IPR matters, both parties must necessarily cooperate on this policy.

Lamun tulus yakin hiji intelektual katuhu geus dilanggar on Loveofqueen, mangga ngalebetkeun hiji pernyataan ngeunaan disangka ngalanggar IP kana kami nu ngawengku:

  1. Ngaran pinuh ku nu boga ti katuhu intelektual
    Ngaran lengkep sorangan & nami perusahaan Anjeun ngagambarkeun
    3. Your full address (this must include City, State and Zip Code)
    4. Your contact email address & telephone number (with country code)
    5. Full description of the (alleged) intellectual property right infringement
    6. Explanation of the (alleged) infringement & its location on the Loveofqueenwebsite
    7. Full declaration that you believe in good faith that an IPR has been violated
    8. A statement that the information provided in your Notice is true and correct
    9. Clear and transparent declaration that you will indemnify Loveofqueen against any/all associated claims, losses, liabilities, costs, and expenses (including reasonable attorney's fees) which Loveofqueen may incur in connection with the notice

Catetan:

Sagala misrepresentations jeung / atawa teu akurat, boh willfully atawa salaku hasil tina ngalalaworakeun, dijieun di perhatikeun Anjeun bisa ngalaan anjeun liability na Karuksakan. Anjeun kudu taliti mertimbangkeun relevan IP defenses, watesan atanapi pengecualian. Pikeun légal nasihat ngeunaan rinci kawijakan husus, konsultasi hiji Pangacara.

To proceed, please download the pernyataan ngalanggar (Notice) file. Complete the information, print out the document, and sign it before emailing a scanned copy to us at: [EMAIL PROTECTED]oveofqueen.com

alamat surélék ieu ukur keur urusan légal teu kudu dipaké pikeun sagala pre-diobral, tracking urutan atawa sanggeus-diobral isu.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!