Jandela légal

Bewara na Sarat jeung Kaayaan Takedown of Loveofqueen

 

Loveofqueen ngoperasikeun dina iman alus. Tujuan kawijakan ieu pikeun nangtayungan hak cipta intelektual dimaksudkeun (IPR) tina pihak katilu saperti ogé pamadegan para nasabah urang. Urang baris ngabales gancang jeung éfisién pikeun notices tina dugaan ngalanggar IPR.

Sanajan kitu, Loveofqueen merlukeun pitulung Anjeun pikeun ngaidentipikasi berpotensi IPR item infringing. Salaku boga intelektual anu jawab mayungan IP sorangan jeung Loveofqueen teu ngaku nyekel kaahlian légal dina urusan IPR, duanana pihak kudu merta cooperate on kawijakan ieu.

 

Lamun tulus yakin hiji intelektual katuhu geus dilanggar on Loveofqueen, mangga ngalebetkeun hiji pernyataan ngeunaan disangka ngalanggar IP kana kami nu ngawengku:

 

  1. Ngaran pinuh ku nu boga ti katuhu intelektual
    Ngaran lengkep sorangan & nami perusahaan Anjeun ngagambarkeun
    3. Alamat lengkep Anjeun (ieu kedah ngawengku Kota, Propinsi jeung Code pos)
    4. email kontak Anjeun alamat & angka telepon (jeung kodeu nagara)
    5. pedaran lengkep tina (dugaan) intelektual ngalanggar katuhu
    6. Penjelasan ngeunaan (dugaan) ngalanggar & lokasina dina Loveofqueenwebsite
    7. deklarasi pinuh nu percanten ka iman alus anu mangrupa IPR geus dilanggar
    8. Hiji pernyataan yén informasi disadiakeun dina bewara anjeun leres tur bener
    9. Jelas jeung transparan deklarasi nu bakal indemnify Loveofqueen ngalawan sagala / sadayana dikaitkeun klaim, karugian, Liabilities, waragad, sarta expenses (kaasup waragad Pangacara lumrah urang) nu Loveofqueen bisa dibebankeun di sambungan kalawan perhatikeun

 

Catetan:

 

Sagala misrepresentations jeung / atawa teu akurat, boh willfully atawa salaku hasil tina ngalalaworakeun, dijieun di perhatikeun Anjeun bisa ngalaan anjeun liability na Karuksakan. Anjeun kudu taliti mertimbangkeun relevan IP defenses, watesan atanapi pengecualian. Pikeun légal nasihat ngeunaan rinci kawijakan husus, konsultasi hiji Pangacara.

Pikeun lumangsungna, mangga ngundeurpernyataan ngalanggar(Aya bewara) file. Ngalengkepan informasi, nyitak kaluar dokumen teh, sarta asup deui sateuacan emailing salinan discan ka kami di:[EMAIL PROTECTED]oveofqueen.com

alamat surélék ieu ukur keur urusan légal teu kudu dipaké pikeun sagala pre-diobral, tracking urutan atawa sanggeus-diobral isu.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!