Kumaha kuring nempatkeun hiji urutan?

Susunan online ti CINTA Ratu téh gampang! Sawaktos keur nempo hiji item, kantun milih ukuran anjeun sarta kuantitas diperlukeun lajeng klik 'Tambahkeun ka Gorobag'. Anjeun tiasa marios item dina kantong anjeun iraha wae ku ngaklik dina ikon 'Gorobag' di pojok katuhu luhur unggal kaca. Sakali geus reviewed item dina kantong balanja anjeun, anjeun tiasa boh nuluykeun balanja atanapi neruskeun Checkout sarta nempatkeun urutan Anjeun.

 

Kumaha kuring Checkout?

Sakali anjeun boga barang nu Anjeun hoyongkeun di Kantong anjeun, saukur klik tombol 'Mariksa Out'. Anjeun bakal lajeng jadi dipenta pikeun boh asup ka rekening atawa nyieun akun. Salajengna, milih métode pengiriman barang pikaresep anjeun sarta asupkeun sagala Konci diskon atanapi Voucher kiridit nu meureun hoyong pake. Tungtungna, anjeun bakal diarahkeun ka ngalengkepan mayar. Hiji email konfirmasi bakal dikirim ka alamat surélék nu kadaptar anjeun ngandung eusi urutan anjeun!

 

Kuring geus ngan ditempatkeun hiji urutan. Dimana email konfirmasi kuring?

Mangga ngawenangkeun nepi ka jam 24 keur email konfirmasi anjeun bisa narima di koropak alamat surélék nu kadaptar Anjeun. Urang nganjurkeun mariksa folder junk / Spam mail Anjeun ogé. Mun anjeun teu narima email konfirmasi dina pigura waktos ieu, cukup ku ngirim surelek ka urang.

 

Abdi teu bisa nempatkeun urutan abdi. Naon anu abdi kedah laksanakeun?

Mun hiji pesen kasalahan ngajaga kajadian dina proses dipariksa kaluar anjeun, leuwih sering ti teu aya masalah kartu kiridit, atawa cacad jeung tagihan atanapi pengiriman barang alamat anjeun nyobian nganggo. Pikeun ngalereskeun kasalahan ieu, coba informasi ulang pormat ngaran jeung alamat di tagihan anjeun atanapi ongkos. Mun pesen kasalahan terus ulang kajadian, punten surélék ka urang.

 

Anjeun nampi Urutan I ngan disimpen?

Saatos Anjeun nempatkeun urutan Anjeun on loveofqueen.com, hiji email konfirmasi bakal dikirim ka alamat surélék anjeun sakali deui geus diolah. Mun anjeun teu narima email konfirmasi atanapi urutan anjeun teu katingali dina kaca akun Anjeun, mangga nulis hiji email ka kami.

 

Dupi abdi tiasa ngabatalkeun / nyieun parobahan urutan mah kakara disimpen?

Ieu ngan mungkin nyieun parobahan ka urutan anjeun dina 3 jam nempatkeun eta sarta lamun urutan geus teu acan diolah. Urang ngolah pesenan pisan gancang, jadi parobahan na cancellations teu tiasa salawasna kaeusi. Anjeun kudu geuwat nulis ka kami kalayan robah / pembatalan rinci pamundut anjeun kaasup dina email anu. Ieu bakal ngaleutikan reureuh ngolah jeung urutan anjeun alatan parobahan keur dilakukeun.

Kumaha carana abdi tiasa ngamutahirkeun alamat tagihan kuring?

Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngamutahirkeun alamat tagihan anjeun ku logging kana akun anjeun sarta milih tab 'Akun abdi' di pojok katuhu luhur. Lumangsungna kana 'Rincian' tab dimana anjeun lajeng bisa ngamutahirkeun ku cara manual alamat tagihan anjeun salaku diperlukeun. Perhatikeun yén ngarobah alamat Billing anjeun teu ngaropéa alamat pengiriman barang anjeun. Sakabéh parobahan alamat ongkos kudu dilakukeun dina 1 jam hiji urutan keur ditempatkeun ku emailing kami robah ka alamat pengiriman barang anjeun ngan bisa dilakukeun lamun urutan anjeun teu acan shipped.

 

Dupi anjeun gaduh bagan ukuranana?

Sagala ukuran baju kami pakait jeung standar tabel ukuranana AS salaku sizing Bagan.To milih ukuran katuhu, anjeun tiasa ngukur sapotong baju anjeun nu bisa ngagem kalayan bahan sarupa. Contona, upami pakéan hiji dijieunna tina bahan elastis, anjeun tiasa ngukur hiji potongan baju jeung bahan elastis. Upami Anjeun gaduh patarosan husus ngeunaan ukuranana, mangga surélék urang.

 

Sigana mah kartu mah muatanana dua kali. Naha?

Naon bisa jadi ningali mangrupa otorisasina. Ieu prakték bank biasa nanganan transaksi kartu kiridit pikeun mastikeun dana cukup sarta kaaslian akun. otorisasina ieu bakal mupus jeung anjeun bakal nempo hiji muatan kanggo urutan geus disimpen. Perhatikeun yén bank Anjeun bisa nyandak nepi ka jam 48 mupus otorisasina nu. Lamun perlu mantuan ngebut nepi prosés nu anjeun tiasa ngahubungan bank ngaluarkeun tina kartu kiridit Anjeun.

Mangga ukur klik tombol 'Tempat Orde' sakali mangsa Checkout ulah duplikat pesenan keur ditempatkeun.

 

Dupi abdi tiasa ngabatalkeun urutan abdi tanpa keur muatan?

Kabéh pesenan nu geus dibolaykeun saméméh keur shipped bakal refunded ka kartu kiridit Anjeun. Hanjakal, urang teu bisa ngabatalkeun hiji urutan sanggeus eta geus kungsi shipped.

 

Naha kuring kudu nyieun hiji akun?

Nyieun hiji akun kalawan loveofqueen ngidinan Anjeun pikeun mésér item, ngatur karanjang balanja anjeun, nyieun daptar kahayang anjeun, sarta nampi newsletter kami! The loveofqueen newsletter ngémutan anjeun tina sakabéh arrivals panganyarna, promosi upcoming urang jeung nawaran ekslusif lianna. Pikeun mastikeun yén anjeun teu sono kaluar dina sagala arrivals anyar atawa diskon husus.

 

Kumaha carana abdi tiasa pariksa status tina urutan kuring?

Kantun asup kana akun anjeun sarta pilih "Témbongkeun abdi Status Orde". Dina ngalakonan ieu, anjeun bisa pariksa status tina urutan Anjeun tur tingal lamun pakét anjeun geus shipped.

 

Dimana urutan kuring? Kuring geus teu narima eta acan?

Anjeun bakal nampa hiji email konfirmasi sakali urutan anjeun geus shipped nu ngandung émbaran tracking Anjeun. Upami anjeun teu acan nampi hiji email konfirmasi pengiriman barang, mangga parios Surat junk anjeun atanapi folder Spam, sabab bisa geus narima dinya.

punten ngawenangkeun 7-15 poé bisnis ti tanggal kiriman keur parsél anjeun ka anjog. poé bisnis teu kaasup weekends atanapi libur publik nasional jeung waktu pangiriman pigura heunteu ngasupkeun Nepi disababkeun mangsa ngolah custom internasional urang.

 


Jumlah tracking pikeun jumlah abdi teu némbongkeun sagala apdet tracking. Dimana?

Nyukcruk apdet téh ngan sadia pikeun nagara tangtu. Mangga ngawenangkeun ample waktu keur parsél anjeun pikeun diolah ngaliwatan departemén adat nasional Anjeun saencan Anjeun bisa ngaharepkeun apdet tracking ka muncul dina ramatloka layanan pos nasional Anjeun. Mangga wartosan kantor pos satempat anjeun rinci salajengna upami tracking teu sadia online di nagara tujuan anjeun.

 

Kumaha lamun di item Kami museurkeun dijual kaluar dina ukuran kuring?

Anjeun mindeng tiasa ngotéktak di toko urang, sabab lamun salah item sells ogé, urang bisa nambahkeun leuwih ukuran dimungkinkeun.

 

Kami reseller a, Abdi hoyong mésér loba potongan item anjeun, naon anu harga borongan?

Baraya, hatur nuhun pikeun panalungtikan anjeun, mun anjeun hoyong mésér kuantitas badag, mangga ngirim email ka kami, maka kami bakal méré Anjeun harga pangalusna, hatur nuhun!

 

Lamun anjeun bakal ngajawab patarosan kuring?

Kabéh surelek bakal diwaler dina dinten bisnis 1. Mun anjeun teu nampa reply urang, mangga bageur nawaran reureuh di ulang ngirim surelek sareng urang bales ka anjeun pas mungkin.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!