Kumaha kuring nempatkeun hiji urutan?

Ordering online from LOVE OF QUEEN is easy! When viewing an item, simply select your size and quantity needed and then click ‘Add to Cart’. You can review the items in your bag at any time by clicking on the ‘Cart’ icon in the top right corner of every page. Once you have reviewed the items in your shopping bag, you can either continue shopping or continue to checkout and place your order.

How do I checkout?

Sakali anjeun boga barang nu Anjeun hoyongkeun di Kantong anjeun, saukur klik tombol 'Mariksa Out'. Anjeun bakal lajeng jadi dipenta pikeun boh asup ka rekening atawa nyieun akun. Salajengna, milih métode pengiriman barang pikaresep anjeun sarta asupkeun sagala Konci diskon atanapi Voucher kiridit nu meureun hoyong pake. Tungtungna, anjeun bakal diarahkeun ka ngalengkepan mayar. Hiji email konfirmasi bakal dikirim ka alamat surélék nu kadaptar anjeun ngandung eusi urutan anjeun!

Kuring geus ngan ditempatkeun hiji urutan. Dimana email konfirmasi kuring?

Mangga ngawenangkeun nepi ka jam 24 keur email konfirmasi anjeun bisa narima di koropak alamat surélék nu kadaptar Anjeun. Urang nganjurkeun mariksa folder junk / Spam mail Anjeun ogé. Mun anjeun teu narima email konfirmasi dina pigura waktos ieu, cukup ku ngirim surelek ka urang.

I’m unable to place my order. What do I do?

Mun hiji pesen kasalahan ngajaga kajadian dina proses dipariksa kaluar anjeun, leuwih sering ti teu aya masalah kartu kiridit, atawa cacad jeung tagihan atanapi pengiriman barang alamat anjeun nyobian nganggo. Pikeun ngalereskeun kasalahan ieu, coba informasi ulang pormat ngaran jeung alamat di tagihan anjeun atanapi ongkos. Mun pesen kasalahan terus ulang kajadian, punten surélék ka urang.

Anjeun nampi Urutan I ngan disimpen?

Saatos Anjeun nempatkeun urutan Anjeun on loveofqueen.com, hiji email konfirmasi bakal dikirim ka alamat surélék anjeun sakali deui geus diolah. Mun anjeun teu narima email konfirmasi atanapi urutan anjeun teu katingali dina kaca akun Anjeun, mangga nulis hiji email ka kami.

Dupi abdi tiasa ngabatalkeun / nyieun parobahan urutan mah kakara disimpen?

Ieu ngan mungkin nyieun parobahan ka urutan anjeun dina 3 jam nempatkeun eta sarta lamun urutan geus teu acan diolah. Urang ngolah pesenan pisan gancang, jadi parobahan na cancellations teu tiasa salawasna kaeusi. Anjeun kudu geuwat nulis ka kami kalayan robah / pembatalan rinci pamundut anjeun kaasup dina email anu. Ieu bakal ngaleutikan reureuh ngolah jeung urutan anjeun alatan parobahan keur dilakukeun.

Kumaha carana abdi tiasa ngamutahirkeun alamat tagihan kuring?

Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngamutahirkeun alamat tagihan anjeun ku logging kana akun anjeun sarta milih tab 'Akun abdi' di pojok katuhu luhur. Lumangsungna kana 'Rincian' tab dimana anjeun lajeng bisa ngamutahirkeun ku cara manual alamat tagihan anjeun salaku diperlukeun. Perhatikeun yén ngarobah alamat Billing anjeun teu ngaropéa alamat pengiriman barang anjeun. Sakabéh parobahan alamat ongkos kudu dilakukeun dina 1 jam hiji urutan keur ditempatkeun ku emailing kami robah ka alamat pengiriman barang anjeun ngan bisa dilakukeun lamun urutan anjeun teu acan shipped.

Dupi anjeun gaduh bagan ukuranana?

Sagala ukuran baju kami pakait jeung standar tabel ukuranana AS salaku sizing Bagan.To milih ukuran katuhu, anjeun tiasa ngukur sapotong baju anjeun nu bisa ngagem kalayan bahan sarupa. Contona, upami pakéan hiji dijieunna tina bahan elastis, anjeun tiasa ngukur hiji potongan baju jeung bahan elastis. Upami Anjeun gaduh patarosan husus ngeunaan ukuranana, mangga surélék urang.

Sigana mah kartu mah muatanana dua kali. Naha?

Naon bisa jadi ningali mangrupa otorisasina. Ieu prakték bank biasa nanganan transaksi kartu kiridit pikeun mastikeun dana cukup sarta kaaslian akun. otorisasina ieu bakal mupus jeung anjeun bakal nempo hiji muatan kanggo urutan geus disimpen. Perhatikeun yén bank Anjeun bisa nyandak nepi ka jam 48 mupus otorisasina nu. Lamun perlu mantuan ngebut nepi prosés nu anjeun tiasa ngahubungan bank ngaluarkeun tina kartu kiridit Anjeun.

Please only click the ‘Place Order’ button once during checkout to avoid duplicate orders being placed.

Dupi abdi tiasa ngabatalkeun urutan abdi tanpa keur muatan?

Kabéh pesenan nu geus dibolaykeun saméméh keur shipped bakal refunded ka kartu kiridit Anjeun. Hanjakal, urang teu bisa ngabatalkeun hiji urutan sanggeus eta geus kungsi shipped.

Naha kuring kudu nyieun hiji akun?

Creating an account with loveofqueen allows you to purchase items, manage your shopping cart, create your wish list, and receive our newsletter! The loveofqueen newsletter notifies you of all of our latest arrivals, upcoming promotions and other exclusive offers. To ensure that you do not miss out on any new arrivals or special discounts.

Kumaha carana abdi tiasa pariksa status tina urutan kuring?

Kantun asup kana akun anjeun sarta pilih "Témbongkeun abdi Status Orde". Dina ngalakonan ieu, anjeun bisa pariksa status tina urutan Anjeun tur tingal lamun pakét anjeun geus shipped.

Dimana urutan kuring? Kuring geus teu narima eta acan?

Anjeun bakal nampa hiji email konfirmasi sakali urutan anjeun geus shipped nu ngandung émbaran tracking Anjeun. Upami anjeun teu acan nampi hiji email konfirmasi pengiriman barang, mangga parios Surat junk anjeun atanapi folder Spam, sabab bisa geus narima dinya.

please allow 7-15 business days from the date of shipment for your parcel to arrive. Business days do not include weekends or national public holidays and the delivery time frame excludes delays caused during international custom’s processing.


The tracking number for my number isn’t showing any tracking updates. Where is it?

Tracking updates are only available for certain countries. Please allow ample time for your parcel to be processed through your national customs department before you can expect tracking updates to appear on your national postal service website. Please contact your local post office for further details if tracking is not available online in your destination country.

Kumaha lamun di item Kami museurkeun dijual kaluar dina ukuran kuring?

Anjeun mindeng tiasa ngotéktak di toko urang, sabab lamun salah item sells ogé, urang bisa nambahkeun leuwih ukuran dimungkinkeun.

Kami reseller a, Abdi hoyong mésér loba potongan item anjeun, naon anu harga borongan?

Baraya, hatur nuhun pikeun panalungtikan anjeun, mun anjeun hoyong mésér kuantitas badag, mangga ngirim email ka kami, maka kami bakal méré Anjeun harga pangalusna, hatur nuhun!

Lamun anjeun bakal ngajawab patarosan kuring?

Kabéh surelek bakal diwaler dina dinten bisnis 1. Mun anjeun teu nampa reply urang, mangga bageur nawaran reureuh di ulang ngirim surelek sareng urang bales ka anjeun pas mungkin.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!