Dihaturkeun ku Zora loveofqueen

Ieu waktu pikeun némbongkeun jeans favorit Anjeun.

Bulao jeans anu sababaraha item papakéan paling serbaguna bisa sorangan tur bisa kalayan gampang jadi rupa cara dipaké. Bulao jeans anu barang must, utamana hiji biru biasa. Anjeun terang jeung saha atuh, jeans boga kavling gaya: ceking, flare pinuh, luhur atawa low cangkéng, potong, ripped jeung saterusna. Jeung trend grunge "fishnet"Ieu jadi populér di sabudeureun éta outfits jalan, anu jeans liang geus di kokotor utama. Ku kituna nu gaya ulah rék ngagem?

Next, I’ll share some styling outfits. Let's do it.

via Pinterest / Bodas hoodied sweatshirt + liang dengkul biru jeans + sneakers Nike

via outfitshunter / Bodas baju haneut + dengkul ripped jeans + sapatu datar kasual

via styleestate / deep v crop floral blouse + ripped jeans + sandal

via justthedesign / pure lapel shirt + skinny blue jeans + sandal

via Pinterest / black tee + retro blue jeans + Adidas sneakers

via whowhatwear / majalengka grafis+ Biru lampu potong jeans + sendal

via thevivaluxury / white shirt + skinny cropped jeans + high heels + grid coat

via bloglovin / short sweater + double waist cropped jeans + black boots

via in @michelletakeaim / oversized blouse + ripped cropped jeans + fishnet

via Tumblr

via Pinterest / kaluar-taktak sulaman luhur + Jeans biru retro

via Pinterest

TAMBIH DEUI: Koléksi jeans di Lupsona

Sampurna luang sabtu minggu Tingal - baju haneut jeung jeans

Gabung milis urang di footer pikeun apdet fashion deui, kupon, kartu kado.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!