Dihaturkeun ku Zora loveofqueen

Ieu waktu pikeun némbongkeun jeans favorit Anjeun.

Bulao jeans anu sababaraha item papakéan paling serbaguna bisa sorangan tur bisa kalayan gampang jadi rupa cara dipaké. Bulao jeans anu barang must, utamana hiji biru biasa. Anjeun terang jeung saha atuh, jeans boga kavling gaya: ceking, flare pinuh, luhur atawa low cangkéng, potong, ripped jeung saterusna. Jeung trend grunge "fishnet"Ieu jadi populér di sabudeureun éta outfits jalan, anu jeans liang geus di kokotor utama. Ku kituna nu gaya ulah rék ngagem?

Salajengna, kuring gé bagikeun sababaraha outfits styling. Hayu urang laksanakeun.

via Pinterest / Bodas hoodied sweatshirt + liang dengkul biru jeans + sneakers Nike

viaoutfitshunter / Bodas baju haneut + dengkul ripped jeans + sapatu datar kasual

viastyleestate/ Pamotongan v jero floral blus + ripped jeans + sandal

viajustthedesign/ Kaos lapel murni + ceking biru jeans + sandal

via Pinterest/ Hideung majalengka + retro jeans biru + sneakers Adidas

viawhowhatwear/ majalengka grafis+ Biru lampu potong jeans + sendal

viathevivaluxury/ Bodas kaos + ceking potong jeans + heels tinggi + grid jaket

viabloglovin/ Pondok baju haneut + cangkéng ganda potong jeans + sapatu hideung

via in @michelletakeaim/ Oversized blus + ripped jeans cepak + fishnet

via Tumblr 

via Pinterest/ kaluar-taktak sulaman luhur + Jeans biru retro

via Pinterest

 

 

TAMBIH DEUI: Koléksi jeans di Lupsona

              Sampurna luang sabtu minggu Tingal - baju haneut jeung jeans

Gabung milis urang di footer pikeun apdet fashion deui, kupon, kartu kado.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!