Dihaturkeun ku Zora loveofqueen

Aya sababarahafabrics metot jeung textures dina ieu mangsa, na ayeuna éta sadayana ngeunaan buludru. Buludru anu balik. Eta geus ngomong yén "buludru teh suede anyar"Na kuring kudu satuju. Ayeuna, buludru sabenerna lawon lemes tina kahirupan urang nice.Ti kantor ka pihak Anjeun salajengna, hayu salaku gaya inspirasi. Kumaha urang bisa ngagem buludru dina kahirupan urang sapopoé? Dina jawaban eta nurutkeun parasaan anjeun.
A luhur buludru, Nambahan kanyamanan vintage mun nuhun urang sapopoé. Bisa Nyiar outfits kasual urang. A pakéan buludru bakal nyieun urang langsing jeung seksi naha milih hiji neckline plunging atawa pakéan dieunakeun dasar. A blazer buludru nambihan gaya resmi, pilihan alus keur OL. jas umum, kawas jaket, anu cocog pikeun sagala nuhun kasual. calana buludru nu memang potongan retro. The lega-leg, tights leggings anu item fashion. Kalawan buludru, maranéhna bisa jadi tiis. Anjeun jangkung? Coba calana flare buludru jeung milih hiji warna kandel nu bisa Anjeun buka jalan fashion minggu. sapatu buludru aya nanaon tapi boring, urang bisa ngagem aranjeunna kalayan potongan denim jeung nambahan jelas alus pisan. rok kawas jeung calana tiasa sadayana jadi loyog. Tangtosna, asesoris buludru perlu. A dompet buludru, a choker buludru tiasa touch pagawean pikeun katingal final.
Ayeuna, hayu urang boga katingal tina potongan buludru. Siap balanja atawa manggihan éta dina papakéan anjeun, pikeun pihak festival salajengna.
via in @tigermist
vialivingly     Milan Pantun Minggu ragrag 2016
via vogue
viabloglovinCinta héjo zaitun ieu.
via warung urang Cinta Of Ratu
via PinterestPlush kaos buludru pink
via Pinterest   v necks + buludru + renda
via Pinterest      buludru + ruku blus + denim
viafashionistaIeu hiji outfits cocog elegan.
via in @shalicenoel     
via Pinterest    abu chunky baju haneut + kuya beuheung renda blus + waisted kobalt buludru Midi rok luhur
via warung urang Cinta Of Ratu
via wheretoget  buludru lingerie set
via Tumblr
via Tumblr
(Panutup pic via vogue)
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!