Dihaturkeun ku Quila loveofqueen

Umumna disebutkeun, jalan utama diferensiasi on tipe sleeves on apparel awéwé téh panjangna teh. Jeung faktor nangtukeun sejen nyaeta cara leungeun baju nu dipotong sarta kumaha éta fits sabudeureun leungeun. Jinis sleeves tailored kana awéwé tops or dresses méré tiap sapotong baju a gaya has, lamun bisa ngagem eta sampurna, anu sleeves dramatis tiasa ngadamel anjeun jadi ELF fashion.

Bell sleeves sagampil ngaranna nunjukkeun nujul kana bentuk tina sleeves sarupa bel, sarta abdi ngarasa eta Sigana mah kembang mekar, nalika sleevesayun-ayunan, Bakal nyekel angin, nyieun gerakan prettiest.

Éta atra ningalipangaruh gaib tina sleeves bel, Contona, dresses warna solid basajan tur tops baris jadi leuwih narik sarta pikaresepeun jeung hiasan tina sleeves bel.

via in @cristinamonti
via Pinterest            
  

Salaku urang sadayana terang yén fashon ieu chaging na innovating sadaya waktu,elemen saeutik jadi leuwih narik aya ogé ditambahkeun kana sleeves bel, contona, sababaraha désainernempatkeun flounce aatawa dasi ruku di handap bel sleeves.Or malah tiasa ngadamel warna hiasan blocking.These tiasa ngadamel anjeun neuteup ceking, vintage tur pikaresepeun.

 
via vogue
via Tumblr

Kiwari, beuki loba exaggerated wangun tina bel leungeun baju ogé geus feted ku mode world.They kasampak kawas bit elegan jeung vintage tina drama.

 

leungeun baju Puff katelah tipe sleeves dina salembar baju nu fits deukeut awak di taktak sarta ujung handap sarta mangrupakeun lega di tengah pakean, ngabentuk bentukna buleud.

Nalika sleeves puffed ngagabungkeun jeung kusam coklat pink sepi tur héjo, anu stylish of retro tur elegan bakal datangna out.Only jeung murni bodas paling basajan, anjeun bakal jadi leuwih romantis tur lemah lembut, desain tarikan leungeun baju bakal ngangkut usmulang ka kuno Victoria illusion.If maneh ngagem kalayan rok Midi atanapi Maxi, anjeun bakal jadi modern jeung sikapna saperti awewe benerdina waktos anu sasarengan.

via Tumblr
Gabung milis urang di footer pikeun apdet fashion deui, kupon, kartu kado.
 
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!