Dihaturkeun ku Quila loveofqueen

Unggal Workday dina kahirupan urang, urang kudu neuteup ka handap w kamiardrobemilarian profésional sampurna jas bisnisTapi maranéhna salawasna nyieun awéwé ngarasacomfortlesssarta dikawasa, jadi lamun Sabtu asalna, nona a teu hayang nyieun usaha pikeun mikir ngeunaan outfit.She nya ngan kedah ngadamel sorangan bébas jeung luang. Tapi aya hal ngeunaan keur fashion awéwé-nu teu bisa mareuman dorongan pikeun nyieun diri stylish, sanajan upami Anjeun hoyong!

Baju haneut jeung jeans anu bagian penting tina outfits sabtu minggu anjeun dina spring jeung gugur, sanajan usum datang, anjeun ngan butuh jaket wungkul. Lamun proyek Anjeun nu butuh mun teu ngagemprofésional dina workdays, Sabtu minggu nya éta waktu nalika anjeun tiasa nyandak eta nu panggampangna tur ngan jadi comfable tur sederhana. Naha anjeun Nyiapkeun pikeun dahar beurang kalawan frineds Anjeun atawa wengi kaluar, baju haneut sarta sapasang jeans salawasna bisa ngajawab conundrum gaya Anjeun.

abu O-beuheung jeans baju haneut + denim

viahairstylism

abu oversized baju haneut + denim jeans

via jessannkirby

baju haneut onta + jeans pensil hideung

via lindsaymarcella

lebu kulawu baju haneut + ripped jeans


via [EMAIL PROTECTED] Mikuta

Kopi V beuheung Oversized baju haneut + ripped jeans

via Pinterest

baju haneut krim oversized + jeans

via Pinterest

bodas leupas baju haneut + ripped jeans

via Pinterest

hideung pondok baju haneut + flare jeans

viabloglovin

beureum crewneck baju haneut + ripped jeans

via Pinterest

kopi giliran-handap beuheung baju haneut + bodas ripped jeans

via Pinterest

nyulam sloping taktak baju haneut + 80 jeans kabogoh retro basajan

Tambahkeun baju haneut The Pikeun Gorobag

Tambahkeun The jeans Pikeun Gorobag

 

Warna kontras oversized jeans baju haneut + denim
(Panutup pic via jessannkirby)

Gabung milis urang di footer pikeun apdet fashion deui, kupon, kartu kado.
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!