Dihaturkeun ku Zora loveofqueen

 

Sanggeus matak Xmas Hawa, sarta jeung sataun 2016 datang ka tungtung, éta waktuna bells ring keur anyartaun. Peuting badag anu gancang approaching!Naon rencana urang téh, unggal urang pasti bakal pakéan nepi baju menawan on Wengi Taun Anyar sarta boga waktu alus jeung jalma penting di sabudeureun anjeun.
Dupi anjeun mutuskeun kumaha mun teu ngagem acan? Keur naon éta patut, kami geus dijieun pos ieu ngeunaan outfits stylish anjeun kudu ngagem kana Nye. Ku kituna, naha henteu ngan butuh waktu anjeun sarta pariksa kaluar naon aranjeunna. Ayeuna, glam up nuhun Anjeun tur meunangkeun diri diideuan.

via in @tigermist
viaTumblr
via Tumblr
via vogue
via Tumblr
via Tumblr
via in @shoppriceless
(Panutup pic via Pinterest)
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!