Dihaturkeun ku Zora loveofqueen

Aya mamang teu glitter yen, metallics, sarta sequins aya deui. Ieu waktos tinggi keur balik ti fashion retro. Jeung titik anu sarua dipibanda téh feeling.When ngagurilap poé ieu jadi warmer, kalayan cahaya panonpoe atawa lampu, pakean glitter ieu ngan hiji trend, euweuh urusan mana anjeun, kawas pantai, pihak atawa jalan. Ku kituna anu salah anjeun cinta?

Hayu urang mimitian lalampahan urang ka dunya glitter: outfits pakéan, makeup, warna bulu, sapatu jeung hal lianna.

Metallics & Holographic

via Pinterest

via Pinterest

via Pinterest

via Pinterest

via Pinterest

via stayglam

via in @weinspireyourfashion

via wheretoget.it

via popsugar

via ko-te

via in @chitabeseau

via in @rossmichaelssalon

Sequins

via [EMAIL PROTECTED]teutamatoshiduriqi

via Pinterest

via Pinterest

via Pinterest

via Pinterest

via Pinterest

via brit

Séjén Glitter Potongan

via Tumblr

via vogue.es

via Pinterest

via Pinterest

via Pinterest

via in @piamia

via Pinterest

???? Gabung milis urang di footer pikeun apdet fashion deui, kupon, kartu kado. ????

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!