Dihaturkeun ku Zora loveofqueen

Lamun ayeuna teh geus meunang tiis, aya no way hadé tetep haneut mun teu ngagem pakean bulu. Sanajan kitu, ku sabab éta panggero ti mayungan sato, désainer anu advocated pikeun ngurangan ngagunakeun bulu sato tapi bulu faux. Kanyataanna, bulu faux leuwih hade tinimbang bulu sato tina sudut fashion. bulu faux boga leuwih kelir pikeun banding visi urang. Ngan hayang bisa cherish lingkungan hadir tur simpen sato.

pakean bulu loba haneut ti bulu palsu. Éta naha kavling urang karep sorangan salah sapotong real-bulu. Naon urang hayang, urang bisa ngalakukeun pangalusna kami pikeun ngurangan real-bulu mun pastikeun alam saimbang.

Bulu teu ukur dipaké di jas, tapi ogé tops, scarves, tas, sapatu, sirah-to-toe gaya. Flurry kadang ngajadikeun Ladies awéwé seksi, sarta denok.

Dinten ieu kami utamana némbongkeun sababaraha lembar bulu faux.

▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼

via in @cremedemichelle

jaket mengembang téh biasana oversized, wrapping anjeun. Ieu bisa loyog tunggal t-shirt, tops ipis. Tur gaul éta kalayan asesoris basajan. Sangkan bisa cocog unggal jalma. Nalika outdoor, éta bisa jadi fashion jalan. Éta bener a Srimanganti tiis. Mastikeun yén bulu nu teu panjang teuing kasampak ganjil. Di dieu outfits jalan tiis.

  • Faux fun jaket + denim ripped jeans + kaos bodas + Priangan
via Tumblr
  • Blush mengembang jaket pink + majalengka + jeans konéng + Priangan
  • bulu panjang jaket bulu pink
  • Héjo bulu jaket + hideung ripped jeans + kantong hideung
  • Gray jeans liang jaket + dengkul mengembang + sneakers + kacamata
  • outfits konéng caang kalawan heels tinggi hideung
via in @micahgianneli
  • BFF gaya bulu cocog
via Tumblr
  • Beureum Vintage Bulu Lambang
via Tumblr
  • Jaket ngabom faux Bulu

via Pinterest

via Tumblr
  • (Kendall Jenner) caramel pondok bulu jaket + pondok tops + jeans ceking bodas + pos-up sock sapatu
  • Bodas faux Bulu Mukena + belang turtleneck + hunter sapatu + Priangan

▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼

Aya pilihan hébat sejen ngagem sal bulu musim ieu salaku dinya ogé bisa nyieun maneh kasampak fashion jeung tetep anjeun haneut. Ngan meunang hiji warna basajan atawa pakéan pola, a collarless atawa jaket lapel badag lajeng cocog sal faux bulu urang.
Kusabab sal a tarik teuing perhatian ka bulu na raray urang, sangkan kudu mastikeun rupa warna beautifully na bulu nyaéta beresih jeung stylish.

  • Royal Pramuka Wrap
via Tumblr

▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼

Tangtu, lamun teu hayang ngagem bulu, ngan coba ka kantong anjeun, sapatu, kasus telepon, malah hiasan interior. POM poms mangrupakeun hiji trend geura-giru. Kalawan rinci ieu, Anjeun ogé bisa ngarasakeun felling mengembang. Aranjeunna nambahkeun kahaneutan tur méwah ka madhab.

via vogue
via twitter
 
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!