Dihaturkeun ku Zora loveofqueen

Usum makeup ngalibatkeun leuwih ti ngan nerapkeun kosmétik hiasan. Lamun cuaca anu wintry, urang kedah mayar teuing perhatian ka kulit Anjeun. Sateuacan makeup, urang kedah ngalakukeun perawatan kulit, nu ogé bisa nyieun urang makeup gampang. Ngakuan warna kami kulit, teras ngamimitian. Candak katingal di pangalusna makeup usum nuhun anu idéal pikeun usum liburan, sarta boga pinning senang!

 

via in @baedyxo
via in @_kas_kas__
via in @beautybybaran
via in @m7fx
via in @arabiiandoll
 
via in @ruartistry
 
via in @hailiebarber
 
 
via in @maddiecarina
 
viatrend2wear     Glam Tingali lip buligir
 
 
via Pinterest 
 
via in @shaym
(Panutup pic via in @narsissist)
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!